مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش

با سلام و احترام بنده سال 99 وارد دانشگاه فرهنگیان شدم و در بدو ورود تعهد دادم 2 برابر مدت تحصیلم خدمت کنم بنده میخوام بعد از اینکه 3 سال از 8 سال فوق الذکر گذشت آزمون وکالت بدم و از معلمی استعفا بدم میخواستم بدونم آیا میشه آموزش و پرورش رو راضی کرد تا با استعفا موافقت کنه یا نه ؟ یا اگه پیشنهادی برام دارید بگید ممنون میشم چون علاقه زیادی به وکالت دارم و مطالعه میکنم در این زمینه

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بهتر است از دانشگاه پیگیری نمایید.
در خصوص آزمون وکالت شما باید مدرک لیسانس حقوق را داشته باشید.