مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر کف پارکینگ با فضاهای مختلف

با سلام
در پارکینگ مجتمعی، به جهت موضع قرار گرفتن ستون های ساختمان، متراژ فضای اختصاصی جای پارک ماشین ها متفاوت است. در صورت تعمیر کف پارکینگ، هزینه تمام شده چگونه تقسیم خواهد شد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فضای پارکینگ جزو مشاعات است و کلیه مالکین متصرفین باید این هزینه ها را در صورت تصویب و موافقت اکثریت مالکین پرداخت نمایند و پرداخت آیا بر اساس متراژ واحدهای مساحت اختصاصی افراد است یا به صورت مساوی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به میزان قسمت های اختصاصی محاسبه می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر هزینه بر اساس متراژ واحد ها محاسبه می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قسمت های اختصاصی بر حسب متراژ قسمت های مشاع مساوی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پارکینگ بین تمامی مالکین مشاع هست و هزینه های مربوط به آن به صورت تساوی بین مالکین تقسیم میشود مگر اینکه توافق دیگری انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هزینه مشاعات اگر توافقی در بین شرکا نباشد، به موجب قانون تملک آپارتمانها بايد براساس مساحت زیربنای هر واحد محاسبه شود