مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری بهزیستی

باسلامپ.ر هستم 27ساله ازتهران مستمری من قطع شده علتش این بوده که پرونده من کرمانشاه ودرشهرستان سنقربوده ودرحال حاظرساکن شهرفشافویه حسن آباد هستم بعدازسال 1380تاکنون تحت حمایت شهرستان بوده ام اماهیج کمک مالی دریافت نکرده ام ازمستمری تابیده حمایتی ارسال 1394خونه ام تغیرکردوپرونده ام انتقال دادم حسن آباد فشافویه ازسال1397تادیماه1400مستمری می‌گرفتم ولی ازاین تاریخ تاکنون قطع شده پیگیری کردم رفتم بهزیستی تهران گفتندازشهرستان قطع شده رفتم بهزیستی شهرستان گفتند که زمین آباد قطع شده بازیگری کردم رفتم تهران گفتنددوباه تشکیل پرونده بده دوباره تشکیل پرونده دادم فرستادن کمیسیون پزشکی رفتم جوابش اومده امامستمری ام قطع شده من توان کار ندارم بیکارم لایه مادرپیروپدری کارافتادن ومستاجروهیچ پشتوانه ای نداریم خودم هم چشم های نابینایی دارم هم تشنج می کنم نمیتوانم کارکنم خواهشاً مستمری ام فعال بشه حداقل پول دوا های خودم بشه باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سازمان بیمه گر موضوع را پیگیری نمایید و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری شکایت گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت و پیگیری نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دیوان عدالت اداری شکایت و پیگیری نمایید .