مشاوره حقوقی رایگان - سوال مصالحه

سلام ما دو برادر و پدرم یک مصالحه دستی نوشتیم ولی به دلایلی الان پدرم قبول نمی کنه ومی گویند که باطل است ایا باطل است یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به درستی تنظیم شده باشد امکان ابطال آن وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صحت آن می باشد.نیاز به بررسی صلح نامه دارد اگر پیش بینی در خصوص فسخ و ... داشته /نداشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد آن دارد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود