مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام خرید ارز دیجیتال با پول فیشینگ

سلام وقت بخیر
از حساب بانک و صرافی من سو استفاده شده است
و شخصی پول فیشینگ واریز کرده و من از روی نام آگاهی ارز دیجیتال خریده و برایشان ارسال کردم.
چه مدارکی برای رفع مسدودی به پلیس فتا ارائه کنم که رفع اتهام شوم.بنده هیچ سو نیت و اطلاعی نداشتم و در صرافی و‌بانک‌موجودی خودم مسدود شده
راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر پیامکی بین تان ردو بدل شده جهت اثبات ناآگاهی تان موثراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه این ادعا را که من سوء نیتی نداشتم را نمی پذیرد و باید اثبات ادعای خود دلیل ارائه دهید و صرف ادعا کافی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مراتب فوق را طی لایحه تخصصی خطاب به مرجع مربوطه اعلام دارید