مشاوره حقوقی رایگان - استفاده اختصاصی از حیاط مشاع

با سلام
بنده در آپارتمانی 8 واحدی ساکنم که طبق ادعای ساکنین طبقه اول استفاده اختصاصی از 300 متر حیاط به این 2 واحد داده شده ، لازم به ذکر است از پارکینگ به حیاط مسیری وجود داشته که توسط ایشان سالها قبل بسته شده ، در نقشه های اولیه ساختمان نیز از پارکینگ به حیاط راه ارتباطی وجود دارد ، آیا 6 واحد دیگر میتوانند تقاضای گشودن راه به حیاط مشاع را داشته باشند؟
ناگفته نماند در طی این سالها این دوهمسایه در انتهای حیاط بصورت غیرقانونی سرویس بهداشتی و یک سوییت برای خود ساخته اند و تراس خود را به میزان 1 متر جلو آورده و مسقف کرده اند .
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان طرح دعوا وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعیده در سند انها حیاط اختصاصی باشد باشد ولی شما از روی صوتمجلس تفکیکی خودتان میتوانید متوجه بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در سند حیاط مشاع قید شده در این صورت می توانید به جهت تصرف حیاط دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید و با حکم دادگاه نسبت به رفع تصرف اقدام کنید‌
از طرفی می توانید جهت رفت و آمد به حیاط به دو واحد مذکور اظهارنامه ارسال کنید تا جهت باز کردن درب همکاری کنند در صورتی که همکاری نکردن می توانید در دادخواست تصرف به این موضوع نیز اشاره کنید و با حکم دادگاه نسبت به باز کردن درب نیز اقدام کنید.
به جهت ساخت و ساز غیر مجاز از طریق شهرداری نیز می توانید پیگیری کنید.