مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بطور دست نوشته و امضاشده

سلام خسته نباشید. پدرم چندسال قبل زمینی به برادرش فروخته و بطور دست نوشته تنظیم کرده و امضا کرد و صوری قیمت زمین متری50هزار تومان زده اما در واقعه زمین متری200هزار معامله کردن و سرنوشت شد که پول تمام کمال دریافت نموده و سند نزدیم اما الان عموم میخواد زمین بفروشه سند زمین هم بنام پدرم هست و زنده هستش ایا میتونم زمین پس بگیرم ؟ممنون

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام‌؛ درصورتیکه سند صوری بوده و قصد معامله وجود نداشته ؛ سند عادی باطل است ولی اثبات این امر مشکل و بر عهده شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و می تواند علیه پدرتان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد .
پدرتان اگر مدارک کافی دارد که معامله صوری بوده می تواند دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود