مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام.درتقسیم ارث آب هم بایدبراساس سطح زیرکشت تقسیم بشه؟من دوتاباغ خرما ازپدرم ب ارث بردم برادرم یکی.یعنی من دوبرابر برادرم درخت خرمادارم.شش روزی دوساعت سهمیه آب پمپ برقی داریم برادرم مدعی هست ک مساوی آب باید تقسیم بشه.من میگم بر اساس سطح زیرکشت.میشه خواهشابفرماییدتقسیم آب بر اساس سطح کشت بایدتقسیم بشه یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سهم آب نیز بر اساس میزان زمین تقسیم می شود اگر زمین یکی از وراث بزرگتر باشد سهم آب بیشتر به وی تعلق می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مطابق قاعده ارث تقسیم خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛ سهم آب بر اساس میزان متراژ و مساحت زمین مزروعی تقسیم می شود .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام تقسیم آب نیز بر اساس مقدار زمین صورت می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اولا شما به عنوان دو برادر باید مساوی از اموال پدر خود ارث ببرید من نمیدانم چرا زمین شما بزرگتر از برادران شده ولی آب هم جز ارث هست و باید بر اساس قانون ارث مساوی ارث بیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً بر اساس قاعده ارث خواهد بود لیکن عرف محل نیز می تواند در این خصوص راهگشا باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا کلیه اموال اگر دوبرادر هستید به تساوی تقسیم می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سهم آب نیز بر اساس میزان زمین تقسیم می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود براساس، سهم الارث هست یعنی یک زمین دوساعت اب دارد به شما می‌رسد دیگر زمین نیز به همین تناسب