مشاوره حقوقی رایگان - حریم برق

سلام. بنده جوشکار هستم و در یکی از باغ ویلاهای اطراف شهر در حال کار در ملک شخصی بودم که به دلیل رعایت نکردن حریم خطوط انتقال برق (20هزار ولت) توسط کارفرما دچار برق گرفتگی شدید شدم. میخواستم ببینم مقصر اصلی این سانحه چه کسی هست و آیا بنده میتونم جبران خسارت مالی کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مقصررا کارشناس تامین اجتماعی وکارشناس دادگاه تعیین می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما تحت کار کارفرما بودید و ایشان اصول را رعایت نکرده باشند می توانید شکایت نمایید