مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام از علیرضا به نام مذهبی میکائیل

سلام میخواستم بدونم امکان تغییر از اسم مذهبی علیرضا به اسم مذهبی دیگر "میکائیل" وجود دارد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلاخ بله وجود دارد.سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد در صورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید، در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دادخواست بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر اسامی ائمه بسیار دشوار است باید از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر نشد دادخواستی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ سازمان ثبت احوال کشور تغییر نام‌های محمد، فاطمه، علی و زهرا را به دلیل فراوانی زیاد غیر ممکن اعلام کرد.

بنا بر اعلام این سازمان تغییر اسامی مذهبی تنها در صورتی ممکن است که نام جایگزین از لحاظ تعدد و فراوانی، بیشتر از نام اصلی رواج داشته باشد و چون نام‌های محمد، علی، فاطمه و زهرا بیشترین فراوانی و مخاطب را دارند، تغییر آن‌ها ممکن نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر مخالفت کردند از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ابتدا از طریق ثبت احوال ودر صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه دادخواست بدهید