مشاوره حقوقی رایگان - فروش واحد ساختمانی ( مسکونی )

سلام، ضمن تشکر و سپاس، ساختمان چهار واحدی دارم در دو طبقه بالای پیلوت، دو واحد طبقه اول سند تک برگ دارند ولی برای دو واحد طبقه دوم فعلآ سند نگرفته ام ،با مجوز شهرداری توسعه بنا انجام دادم و ساختمان کامل شده،آيا من می‌توانم واحدهای سند دار طبقه اول را بفروشم؟برای گرفتن سند برای طبقه دوم مشکل ایجاد نمی کنه؟ در ضمن سند اولیه زمین (منگوله دار) پانچ شده و در اداره ثبت اسناد بایگانی هست، بزرگواری میکنید اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با هماهنگی ساکنین دیگر اقدام کنید تا مزاحمتی برای مالکین مشاع نباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر مطابق قوانین انجام شده باشد بله مانعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا اقدامات قانونی جهت پایانکار و صورت مجلس تفکیکی را انجام بدهید و بعد اقدام برای گرفتن سند این واحدها

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یه نظر بنده بهتر است اول جهت اخذ سند برای واحدها ی طبقه بالا اقدام کنید و سپس نسبت به فروش واحد‌های طبقه اول اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ اقدامات قانونی جهت پایانکار و صورت مجلس تفکیکی را انجام بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از اخذ پایان‌نامه و صورتمجلس تفکیکی اقدام نمایید