مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریز مکالمات

با سلام. خطم به اسم پدرمه ولی شوهرم میخواد ریز مکالماتمو بگیره بدونه اجازه پدرم میتونه از طریق دادگاه ریزمکالماتمو بیاره در حالی که خط نه به اسم خودمه نه شوهرم به اسم پدرم هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شکایت نماید دادگاه میتواند استعلام لازم را به عمل آورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می تواند با دستور قاضی پرینت شش ماه گذشته را بگیرد که در این صورت قاضی دستور پرینت محتوای پیام ها را نیز میده.
ولی اگر خودش بخواد بگیره ممکن نیست و فقط پدرتان می تواند پرینت بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت دستور مقام قضایی امکان آن وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛ دستور پرینت ریز مکالمات فقط به کسی داده میشود که مالک یا صاحب خط تلفن باشد لذا در صورت شکایت همسر شما مبنی بر موضوعی بایستی باشد مثل ارتباط نامشروع که بررسی این موضوع صرفا" با دستور قاضی رسیدگی کننده پرونده میسر و آنهم در محدوده ی زمانی شش ماه قابل پرینت و رویت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق دادگاه گرفتن پرینت مکالمات متن پیامک ها امکان پذیر است اما باید شکایتی باشد و