مشاوره حقوقی رایگان - مردود در نیروی انتظامی

سلام. من سال قبل نیروی انتظامی ثبت‌ نام کردم همه مراحل رو هم رفتم ولی بخاطر یسری مشکلات دور به دور میرفتم برای انجام مراحل، بعد اخر مراحل بهم گفتن مردودی چون دور اومدی امسال اومدم مجدد ثبت‌نام کنم گفتن کدخوردی پروندت راکد شده دیگه نمیتونی ثبت‌ نام کنی، چکار کنم بنظرتون؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتره در یگان‌های نظامی دیگری استخدام خود را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ثبت نام نیست در یگان‌های نظامی دیگری استخدام خود را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.