مشاوره حقوقی رایگان - شارژ

سلام. نحوه دقیق تقسیم شارژ آپارتمان 6 واحدی که 2 واحد آن 64 متر و 4 واحد آن تقریبا 50 متر البته با تعداد نفرات مختلف،لطف میفرمایید دقیق توضیح بدین،و هزینه تعمیرات پمپ آب تقسیم به نفرات یا متراژ یا تعداد واحد میشود؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قسمتهایی از آپارتمان که ربطی به متراژ ندارد به تساوی پرداخت می گردد مگر مالکین بین خود قراردادی مخالف آن تنظیم کرده باشند

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

بهت است در اين مورد با حسابدار صحبت كنيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق با مصوبات ساختمان انجام میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی هزینه ها بخصوص هزینه تعمیر بر اساس متراژ محاسبه می شود ولی برخی هزینه ها به صورت مساوی پرداخت می شود و برخی هزینه ها نیز طبق توافق براساس تعداد افراد ساکن در واحد ها محاسبه می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام معمولا بر اساس نفرات ساکنین هر واحد. ولی اگر توافقی وجود نداشته باشد قانون تملک آپارتمانها مساحت هر واحد را ملاک قرار داده