مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام.
انتقال مال به نوه بدون اجازه پدر (پدر نوه) امکان پذیره؟
اگه پدر نخواد چیزی از مال پدربزرگ(مادری) به فرزندش انتقال بده یا وصیت کنه میتونه کاری انجام بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
لیکن الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر شخصی اختیار اموال خود را دارد و به هر کسی که بخواهد می تواند انتقال دهد و نیازی به اجازه پدر نیست.