مشاوره حقوقی رایگان - رشوه دادن به پلیس راهور

اگه شخصی به هر علتی بخواهد به پلیس راهور یا مامور های ایست بازرسی رشوه بدهد تا از جرم صورت گرفته (مثل عدم رعایت محدودیت یک ساله گواهینامه یا سرعت غیر مجاز)چشم پوشی کند از لحاظ قانون اگر مامور این عمل را گزارش کند چه اتفاقی برای شخص و ماشین و گواهینامه متخلف میافتد ؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

رشوه دادن جرمی جداست ومجازات خاص خود دارد ارتباطی به گواهینامه وخودرو ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این عمل جرم می باشد و دارای مجازات است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بسته به شرایط حبس تعزیری و یا جزای نقدی و همچنین جریمه های راهنمایی و رانندگی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص تخلف رانندگی طبق مقررات برخورد خواهد شد که ممکن است شخص را به جهت رانندگی با این شرایط به دادسرا معرفی کنند.
در خصوص دادن رشوه نیز اگر گزارش دهد طبق مقررات برخورد خواهد شد البته در صورت امکان راننده مینی بر دادن رشوه ممکن است که دادگاه گزارش پلیس راهور را نپذیرد.