مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام حساب من مسدود شده بعد میگن مرجع قضایی مسدود کرده اونجام رفتم میگن هیچ پرونده ای نداری داخل سامانه ثنا هم هیچ ابلاغیه هم نیومده اخه چرا مسدود کردن بعد باز گفتم ب دلیل رابط عمومی بوده همچین چیزی باز بانک بهم گفتن هیچ نشونی هم از کجا ک مسدود کردن نزده فقط زده مرجع قضایی بسته حسابو

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا یا سایت شرط بندی فعالیت داشتید که در این صورت از طریق دادستانی کل کشور مسدود میشه یا تراکنش مشکوک به خاطر ارز و دلار و... داشتید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالاً وارد سایت شرط بندی شده اید یا با یک صرافی غیرمجاز فعالیت داشتید و برای هر کدام از اینها باید اقدام مناسب انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا مربوط به سایت شرطبندی و ارز دیجیتال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به شعبه بانک مسدودی مراجعه تا مشخص شود کجا و کدوم شعبه مسدود کرده و بعد برای رفع حل مشکل اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شعبه بانک مسدودی مراجعه تا مشخص شود کجا و کدوم شعبه مسدود کرده و بعد برای رفع حل مشکل اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از مرجع مسدودی پیگیری شود از بانک‌پیگیر شوید دقیق اطلاع دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بانک مرکزی دایره اداره مبارزه با پولشویی تماس بگیرید مشکل شما حل خواهد شد