مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حق مالکیت جای پارک خودرو در کوچه 5متری بن بست

با سلام خدمت شما بزرگواران.بنده در کوچه بن بستی ساکن هستم که تا چند سال پیش که تمامی همسایه ها خودرو نداشتند و جز 4تا5ماشین بیشتر نبود بنده و دیگران اقدام به پارک خودرو در سمت راست کوچه می‌نمودیم .اما امروز که اکثر ساسانیان دارای خودرو شده اند مخصوصآ چند نفری که تازه ماشین خریده اند ادعا میکنند که قسمتی از آسفالت کوچه که در مجاورت با پیاده روی جلوی درب خانه آنها هست متعلق به آنها بوده ودر صورت نبود جای خالی برای پارک کردن خودروها هیچ کس حق پارک خودرواش را در آن قسمت از کوچه ندارند گویی که پارکینگ شخصی ایشان است وما که در سمت چپ کوچه سکونت داریم حق پارک در جلوی درب منزل خود را نداریم و سمت چپ کوچه معبر رفت آمد است لطفا راهنمای بفرمایید.متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ کسی حق تصرف و تملک قسمتهای مشاع را ندارد هیچ کسی دارای حق اولویت نیست کوچه مشاع و تمام ساکنین ها می توانند از آن استفاده کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همه شما مالکین حق مشاع دارید و حرف آنها قانونی نیست میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارند و کسی نمی تواند در کوچه تصرف داشته باشد.
کوچه عمومی است و هر کسی می تواند پارک کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام کوچه عمومی است و هر کسی میتواند در آن پارک نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کوچه جزء عمومات است و هرکسی زودتر پارک کند حق تقدم دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی صحت ندارد شما میتوانید هر جایی که سد معبر نباشد پارک کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کسی نمبتواند مانع شود کوچه معبر عمومی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، کوچه جزء عمومات است و هرکسی زودتر پارک کند حق تقدم دارد