مشاوره حقوقی رایگان - فریب

من زمینی رو با زور از پدرم گرفتم قبل از دادن زمین پدرم شکایت از من کرد من از ترس اینکه برادر ها با خبر شدن زمین رو پس میگیرن از من زنی که دیگر فهمیدم بودم بودم چندین ازدواج و صیغه پنهان داشته شکاکی هستم البته ازدواج صوری بوده همون خانم گفت صلح نامه ای تنظیم کن که زمین را به همسرم هدیه کردم قانون و بردارهایت نمیتونن دیگه از من زمین رو پس بگیرن صلح نامه بدون شاهد محضری نیست فقط امضای خودم هست العان میگه زمین مال خودم هست کلاه سرم گذاشته چون در ایران نبودم از قانون بی خبر بودم کنون پدرم و برادران زمین رو میخان خانوم دستش به زمین می‌رسه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان می تواند دادخواست ابطال معامله بدهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اگر زمین به نام پدر شما است وشما بدون اذن زمین ایشان را به خانم صلح نموده اید فروش مال غیر رخ داده است وچون معامله فضولی بوده است قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است ست و گفتگو طرفین می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما بدون اذن مالک زمین را معامله کرده اید این معامله از نظر کیفری فروش مال غیر است و مجازات دارد و از نظر حقوقی فضولی است و مالک یعنی پدرتان میتواند ان را باطل کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان ابطال معامله وجود دارد