مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داوری

باسلام. بنده در سال 99 واحدی بصورت پیش فروش واگذار کردم ولی بنا به دلیلی ساخته نشد و بابت این اختلاف داور جلسه ای در تاریخ 1400/6/10 برگذار کرد و در تاریخ 1400/6/20داور انصراف خود را اعلام نمود و پیش خریدار اقدام به دادخواست تحویل مبیع نمود که به رد داخواست از دادگاه روبه رو شد ولی داور در تاریخ 1400/12/02اقدام به صدور رای مینماید به فاصله زمانی 6 ماه از تاریخ جلسه دفاعیه و بنده در مهلت 20 روزه دادخواست ابطال رای داوری نمودم ایا میشود داور با انشای انصراف خود از داوری و همچنین فاصله زمانی 6 ماه از تاریخ جلسه بدون تعیین زمان و نوع ارسال رای در قراداد انشای رای کند و داخواست ابلا غ رای دهد ممنون از همکاریتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با انصراف داور از داوری موجبی برای داوری باقی نخواهد ماند مضافا درصورتی که طرفین مدت خاصی را برای داوری تعیین نکرده باشند رأی داور می بایست در مهلت سه ماهه صادر و تسلیم دفتر دادگاه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست ابطال رای داوری داده اید می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید در صورتی که رای داوری اشتباه باشد ابطتل خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که رای داوری اشتباه باشد ابطال انرا بخواهید