مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دوتیکه

سلام. یه پژودوهزار خریدم رفتم تعویض پلاک فهمیدم دوتیکس بعدقیمتش دوبرابر شده بود صاحبشم میگف من همون 30تومنتو میدم پسش بیار منم میگفتم شده60تومن الان خلاصه پس‌ندادم بهش خودم سوار شدم وکالت دائم‌گرفتم الان میتونم تعویض پلاک کنم‌خودم بگم‌میدونم دوتیکس بهم پلاک بدید میدن؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بدون مجوز پلیس تعمیر کردند و شماره بدنه با شماره داخل کارت باهم همخوانی ندارد تعویض پلاک انجام نمیشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد تایید افسر باشد تعویض پلاک میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق پلیس راهور و مراجعه حضوری به تعویض پلاک و انجام تشریفات مقتضی از جمله ارجاع بازدید به کارشناس مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تعویض پلاک باید از طریق پلیس راهور مجوز بگیرید.
می توانید با اخذ تامین دلیل خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که باید کارشناسان محترم در این خصوص اظهار نظر کنند کارشناسی شود اما می‌توانید شرایط آن را از پلیس راهور پیگیری و انجام دهیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت تعویض پلاک باید از طریق پلیس راهور مجوز بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق راهور مراحل انتقال سند را انجام دهید. میتوانید از فروشنده مطالبه خسارت کنید