مشاوره حقوقی رایگان - خرابی لوله

سلام ببخشید از طبقه بالای ما از لوله های بالا اب میاد به مالک میگم بیاد درست کنه میگه من این خونه رو تازه فروختم 20روز دیگه باید بریم سند بزنم ب من مربوط نمیشه به اون یکی مالک زنگ میزنم میگه من قولنامه کردم ولی سند نخورده چکار کنم الان داره روز به روز بیشتر میشه خرابی نم اب به در دستشوییم خورده در خراب میشه یه راه حل میخواستم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به مالک اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که توجه نکرد می توانید دادخواست بدهید و اگر خسارتی به شما وارد شده مطالبه کنید