مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فرزند شهید

باسلام
بنده فرزند شهید مطلقه هستم، تاکنون به من کمک معشیت تعلق گرفته است
اما بدلیل کم بودن مبلغ معشیت، بنده درخواست حکم حقوق پدر را کرده ام
و از بنیاد تهران به من گفتن از استان خودم نامه و مدارک لازم ارسال شود برای اجرای حکم حقوق، ولی هنگام مراجعه به بنیاد استان، به شدت با این قضیه مخالفت میکنن و میگن همچین چیزی حتی به احتمال یک درصد هم وجود نداره
از تهران میگن مدارک بیار حقوق پدرتو رد کنیم ولی شهرستان خودم میگه نه و اقدامی نمیکنه
آیا تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شما از قربان مربوط به قسمت شکایات مراجعه نمایید یا از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید