مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه پیشروی

با سلام
بنده ملکی دو ممر دارم 600 متر مربع پروانه ای ک برای ما صادر شده از سمت حیاط یک متر پیشروی داریم ک ما نیم متر رو صاف رفتیم و نیم متر رو پخ دادیم 45 درجه اجرا کردیم الان یه نفر ک تازه یکی از واحد های ساختمان بغلی رو خریده اومده میگه ک من برای اینکه رضایت نگرفتی شکایت میکنم و حکم قلع میگیرم و دارن تمام همسایه هارو علیه ما کوک میکنن ما فقط طبق پروانه ساختمانی جلو رفتیم میخواستم ببینم ایشون میتونن حرفشون رو عملی کنن
تشکر

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام میتونند اعلام شکایت بکنند و اثبات موضوع زمان بر است

یک وکیل :

با سلام
با توجه به 45 متر پخی که در حال اجراست شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید اگر 90 درجه بود برای شما ایجاد مشکل می کرد .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام شاید شکایت کنند اما رسیدن به نتیجه سخت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر طبق پروانه و به صورت قانونی ساخته اید خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق شهرداری پیگیری نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر براساس توضیحات شما بنظر میرسد نمی توانند