مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. من متاهل هستم و قبلا نزدیک 6 یا7 ماه پیش با یه اقا پسر مجردی صحبت میکردم در حد بیرون رفتن و چت کردن ... الان اون اقا پسر دوباره بهم پیام داده و میگه بیا دوباره باهم باشیم و من قبول نمیکنم بهم میگه اگه قبول نکنی برات بد میشه و تهدیدم میکنه من واقعا میترسم و نمیخوام شوهرم چیزی دراین باره بدونه و ازاون کاری که کردم خیلی پشیمونم و نمیخوام دوباره انجامش بدم...چیکار کنم؟توروخدا جوابمو بدین خیلی جدیه من واقعا نمیدونم چیکار

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ وی را ندهید و بی تفاوت باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است که بلاکش کنید و پاسخ تماس های وی را ندهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می توانید شکایت نماید وکیل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمت ها ادامه یابد میتوانید علیه وی تحت عنوان تهدید و مزاحمت برای نوامیس شکایت کنید ضمنا قبل از هر اقدامی تلفن وی را در لیست سیاه گوشی خود قرار دهید و جواب ندهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با کمی صبوری و پاسخ ندادن نتیجه بگیرید در صورتی که عملکرد مزبور و تهدیدها ادامه یافت می توانید طرح شکایت نماید و موضوع را به وکیل دادگستری بسپارید تا خودتان چندان درگیر موضوع نباشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بلاکش کنید و پاسخ تماس های وی را ندهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام او را بلاک کنید و هیچ جوابی ندهید و اگر مزاحمت او ادامه داشت در آینده میتوانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شماره وی راهم در تلفن و هم در فضای مجازی پلاک نمایید و

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
در صورت ادامه پيدا كردن تهديد ها عليه ايشان شكايت نماييد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به تماسهای وی پاسخ ندهید واصولا با عدم توجه شما ایشان به مرور از زندگی شما خارج خواهد شد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بی تفاوتی بهترین راهکاره