مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی حین خدمت سربازی

با سلام و خسته نباشید بنده در منطقه عملیاتی ارتش خدمت میکنم دو ماه پیش دچار سوختگی با ابجوش شدم و پزشک معالج سوختگی 5 درصد درجه 2 تشخیص داد.برای گرفتن خسارت ک رفتم گفتن باید 6 ماه از زمان حادثه باید گذشته باشه میخاستم بیینم این حرف درسته؟و این که شنیدم نرخ دیه بیمه ارتش و نیروهای مسلح با نرخ دیه بیمه های دیگ فرق داره و کمتر از اونا خسارت میده ایا درسته؟و این ک میتونم پیگیر جانبازی یا از کار افتادگی هم بشم؟دست من هنوز رنگش خوب نشده بعد دو ماه و تا یکسال باید دستکش دستم کنم ک لکه رو پوستم نیفته ممنون میشم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای دریافت اطلاعات بیشتر به بیمه نیروهای مسلح مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بیمه نیروهای مسلح مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق یکان خدمتی خود پیگیری نمایید