مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

اسم شناسنامه ای من فاطمه هست ولی از کودکی به اسم دیگه ای صدا زده شدم . توی افراد فامیل هم اسم فاطمه زیاد داریم من جمله دختر عموی بنده ، یکبار اقدام به عوض شدن کردم اما قاضی رای منفی داد واقعا باید چیکار کنم برای تغییر نام

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.صرفا ازطریق دادگاه وباارائه دلایل محکمه پسند مثل شهادت شهود واستشهادنامه قابل تغییر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فرصت های قانونی برای اعتراض دارید تجدید نظر خواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نام های مذهبی معمولا تغییر دادنش غیر ممکن است مگر تحت شرایطی خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وباارائه دلایل محکمه پسند مثل شهادت شهود واستشهادنامه قابل تغییر است