مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

با سلام
خانمی هستم که بعد از ده سال زندگی مشترک بخاطر اختلافات و عدم روابط عاطفی درخواست طلاق داده ام و دو سال از هم جدا زندگی می‌کنیم جلسه دوم دادرسی تجدید نظر بصورت حضوری احضار شده ایم. ضمنا همزمان پرونده ی مهریه در جریان است و حدودا 64 تا سکه وصول شده است و با ملکی که توقیف کرده ام طی مزایده برابری کرده و طی دو مرحله اجرا گذاشتن سکه سند زده شده، حالا کارمند اجرای احکام تماس گرفتن که مزایده باطل است و چون باید از اول کل سکه ها به مبلغ خرید ملک میرسیده است .
باید یا کل مهریه را ببخشید یا مجددا مزایده برگزار شود .
اگر مابقی سکه ها که 550 تا سکه می‌باشد ببخشم و طرف مقابل باز هم طلاق ندهد
چه تصمیمی بگیرم. ملک را مجددا برگردانم یا با فشار مهریه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصمیم با شماست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است