مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه باغ

باسلام واحترام
باغی به متراژ1300 متر در روستایی دارم که درآن بامجوز جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن و....خانه باغ ساختم.
با توجه به اینکه سند خانه باغ، متصل به سند باغ هست و ورودی باغ وخانه یکی هست ونیز سند خانه باغ در رهن بانک هست بخاطر وام.
اینک مشکل مالی دارم، وفقط می خواهم خانه باغ را بفروشم. امکان فروش به لحاظ حقوقی هست؟
راهی هست که بشه سند خانه را از سند باغ جدا کرد و فروخت؟
آیا فروش قولنامه ای هست؟

متشکر

پاسخ ها :

فروش خانه باغ خانه باغ