مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه قدیمی

با سلام
در سال 1355 پدر بزرگم قطعه زمینی در حدود 4هزار متر از مالک زمین خریده.
قولنامه توسط مالک با خط مالک و تعیین حدود زمین و همچنین نحوه پرداخت پول و ذکر پلاک زمین نوشته شده. در پشت قولنامه رسید دریافت پول زمین در چند قسط هم نوشته شده. و در همه رسید ها و پای قولنامه امضای فروشنده موجوده. و‌ دو شاهد هم امضا کرده اند.اما امضای پدر بزرگم پای قولنامه موجود نیست.
فروشنده نوشته که ملک مورد معامله رو تحویل خریدار دادم و از او تاریخ تا الان ملک در اختیار ماست و در حال کشاورزی هستیم. الان که فروشنده و خریدار و شهود فوت شدند آیا ورثه فروشنده با در دست داشتن سند ملک میتونن مدعی این زمین باشن؟ چون امضای خریدار پای قولنامه نیست؟

ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام گرچه بیع نامه و صورت جلسه تحویل به امضای خریدار نرسیده لیکن تصرفات طولانی مدت خریدار و عدم طرح هر گونه ادعا از سوی فروشنده و پرداخت ثمن... دلالت بر انتقال ملک دارد...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر با توجه به اوضاع و احوال که همان تصرفات شما است و تحقیقات محلی امکان اثبات مالکیت برای پدربزرگتان وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر هم ادعایی کنند شما میتوانید بر اساس تصرفات بلند مدت و سایر مدارک دفاع کنید و آنها به نتیجه نمیرسند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با استناد به شهادت شهود و با توجه به اینکه ملک چند سال است در تصرف شما است علیه وراث دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس مالکیت خود را با ادله موجود در دادگاه ثابت کنید