مشاوره حقوقی رایگان - فروخته شدن حیاط مشاع آیا امکان دارد

با سلام. بنده در یک آپارتمان 10واحدی سکونت دارم که در سند قید شده که حیاط مشاع می‌باشد و در حیاط4ماشین پارک میکنند که مستاجر هستند. با مدیر صحبت کردم میگه اینا قبل تو خریدن از صاحب قبلی ملک آیا امکان دارد. یعنی حیاط مشاع رو دارن اجاره میدن.ایا میشود شکایت کنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنین حقی ندارند و میتوانید بابت این مسأله شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چنین چیزی باشد میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شکایت کنید و مانع از پارک ماشینها شوید.