مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی و مهریه

با سلام خدمت وکلای محترم همسر بنده مهریه خود را گذاشته اجرا و اعسار از هزینه دادرسی داده در ضمن شاغل هستند و برای راحتی خودشون وکیل گرفتن و هزینه وکیلم که در اعسار خود آورده سوالم اینه که برای حق مسلم خود مهریه چرا باید وکیل بگیره که من هزینشو بدم؟ من حاضر به پرداخت مهریه به صورت اقساط هستم و همسرم میخواهد با فشار از طریق مهریه من را راضی به طلاق بکند که چون من دوستش دارم و یک پسر 6 ساله دارم راضی به جدایی نیستم دوم هزینه دادرسی با چه کسی است؟ و با توجه به کارمند بودن بنده و نداشتن اموالی و فقط حقوق ماهیانه به مبلغ 12 میلیون تومان هزینه دادرسی همراه با مهریه قسط بندی میشود یا باید یکجا پرداخت کرد؟ مبلغ 90 میلیون هزینه دادرسی شده که بنده توان پرداخت ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از صدور حکم مهریه می توانید دادخواست اعسار بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یکی از حقوق طرفین دعوی داشتن وکیل می باشد
می توانیداعسار دهید تا قسط بندی نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه به عهده شماست بعلاوه نیم عشر بهتراست تجدید نظر کنید و توافقی جداشوید