مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن رای کمیسیون پزشکی

با سلام
پسر من 18سالشه سال 1400در معاینه پزشکی بخاطر چند خط روی دست چپش فرستادن کمیسیون پزشکی دو بار ردش کردن.میتونیم دو باره در اموزشگاه ثبت نام کنیم یا باید رای کمیسیون عوض بشه و چکار کنیم رای کمیسیون عوض شه
خواهش میکنم راهنماییم کنید پسرم خیلی رانندگی رو دوست داره و ما اجازه نمیدیم بدون گواهینامه رانندگی کنه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید