مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدارک توسط پلیس امنیت اخلاقی

سلام،من را با دوست دخترم در جایی خلوت و در حالتی ک فقط کناره اون نشسته بودم و باهم حرف میزدیم گرفتن و دختر خانوم فرار کردن و الان گواهینامه ی من را گرفتن و گفتن بروم پلیس امنیت اخلاق چ اتفاقی می افتد ک الان دختر خانوم هم از همه جا من را بلاک کرده و هیچ دسترسی ب ایشان ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما حضورا پیگیری کنید مشکل خاصی پیش نمیاد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام درصورت تنظیم صورتجلسه و اینکه جرم مشهود است ممکن است تحت پیگرد قرار بگیریپ

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام کمکن است ب یه تعهد ختک شود