مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن اضافه زمین فروخته شده

سلام
پدر بزرگ من در دهه چهل یک هکتار زمین رو به شخصی فروخت اما بدلیل نبود ابزار دقیق اندازه گیری بیشتر از یک هکتار زمین به این شخص رسید با توجه به پرسشی که من کردم حدود دو هزار متر در کمترین حالت ممکن زمین اضافه داره می خواستم اضافه زمین پس بگیرم شخص خریدار
زمین از پدر بزرگ من فوت شده و این زمین بین چندین نفر خرید فروش شده
متاسفانه فروش نامه در دسترس نیست امکانش هست از طریق
اداره ثبت اسناد و قولنامه و سند اقدام کرد
امکان به نتیجه رسیدن این مورد چند درصده ؟

و ی سوال دیگه می‌دونم حق وکالت هر وکیل با دیگری فرق می‌کنه می خواستم بدونم حدودی برای این پرونده‌ها چقدر حق وکاله دریافت میشه

تشکر که این متن رو خوندید
مشتاقانه منتظر نظرات شما هستم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

حق الوکاله طبق توافق شما با وکیل است که متفاوت است و مدارک باید بررسی بشه بعد اظهار نظر بشه درمورد احتمال موفقیت