مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت ارتش

با سلام. من سال 83 استخدام نیروی دریایی ارتش شدم سال 92 فرار بیش از 6 ماه داشتم دادگاه نظام هرمزگان پس از اولین جلسه دادگاه حکم اخراج صادر کرد و نامه داد رفتم منطقه تصویه گرفتم الان مدرک فوق لیسانس گرفتم استخدامی قوه قضائیه آزمون قبول شدم یک سوال اینه که آیا منع استخدامی دارم و سوال دیگه اینکه اگه منع استخدامی داشته باشم چطور می تونم به خدمت در ارتش برگردم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست در این خصوص به ارگان مربوطه مراجعه نمایید و سال خود را به صورت حضوری پاسخش دریافت کنید