مشاوره حقوقی رایگان - فرار بیش از شش ماه

باسلام
بنده 12سال خدمت در ارتش به علت مشکلات خانوادگی مجبور به فرار بیش از شش ماه شده ام (یکسال) که در طول این مدت فرار شش ماه و 10 روز تو مرکز ترک اعتیاد بودم و به دادسرای نظامی مراجعه نمودم و از خجالت و ترس نامه ی کمپ ترک اعتیاد رو به دادسرای نظامی نشون ندادم تا از فرارم کم کنن و قاضی هم مبلغ 650 هزار تومان جریمم کرد و یک سال از این قضیه میگذره از دوستان محترم تقاضا دارم منو راهنمایی کنن تا اعاده به خدمت بگیرم در ضمن هیچگونه کمیسیونی واسم تشکیل نشده و از پادگان هم تسویه نکرده ام باتشکر.

پاسخ ها :

فرار بیش از شش ماه از خدمت ارتش اعاده به خدمت ارتش پس از فرار از خدمت اعاده به خدمت ارتش فرار از خدمت ارتش اعاده به خدمت