مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور

باسلام وخسته نباشیدبنده متهم به مشارکت در ضرب و جرح عمدی علیه یک نفر است شده ام وازلحاظ قانونی رای دادگاه خلاف وبین شرع است وتمامی مستندات برخلاف رای دادگاه میباشد شده ام واعاده دادرسی ازدیوان عالی کشوررادارم.بنده در شهرستان ساکن میباشم چگونه پارچه راهی میتوانم اعاده دادرسی نمایم. لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر از شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام پروسه اعاده دادرسی بسیار سخت و پیچیده است و دلایل منحصر به فرد خود را میخواهد بهتر است وکیل بگیرید در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس حاصل فرمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بهترين راه براي شما گرفتن وكيل از تهران است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس دادگستری استان محل سکونت خودتان می توانید پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رای از طریق دادگاه تجدید نظر قطعی شده است و دلایل برای اعاده دادرسی دارید میتوانید اعاده دادرسی کیفری خود را در اجرای ماده 474قانون ا دک ازطریق دفتر خدمات قضایی شهرستان خود اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دفتر خدمات قضایی اعتراض مناسب به همراه ادله قانونی خود ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلایل برای اعاده دادرسی دارید میتوانید اعاده دادرسی کیفری خود را در اجرای ماده 474قانون ا دک ازطریق دفتر خدمات قضایی شهرستان خود اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق ریس کل دادگستری محل اقدام نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهترین راه برای شما گرفتن وکیل در تهران میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حضورا به دادگستری کل استان تشریف ببریدد