مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خلافی بعد از قبول کردن کروکی امکان پذیر است?

سلام بنده تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و کسی که با اون تصادف کردم گفت اگر اعتراض نکنی به کروکی من افت قیمت خورو رو نمیگیرم فقط ماشینم رو درست کن و رضایت میدم ولی بعد از درست کردن ماشینش رفت شکایت کرد برای افت قیمت و من رودست خوردم ایا میشه به کروکی اعتراض بزنم ? ممنون

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خیر جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق اعتراض دارید می توانید اعتراض کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان نسبت به کروکی اعتراض نماید تا از طریق شورای حل اختلاف به هیئت سه نفره ارجاع گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اعتراض کنید تا از طريق شورای حل اختلاف بررسی و به کارشناسی ارجاع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در صورت داشتن مهلت اعتراض می توانید نسبت به آن اعتراض داشته باشیم