مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه حارصه

باسلام. میشه بگید مبلغ کل دیه قدر هست و هر حارصه یا خراشیدگی چند درصد هستش و ارش به دیه رپت داره بیزحمت
1 ساییدگی حارصه خلف ارنج راست و چپ بالا و پایین زانوی چپ، قدام ساق پای راست2_ ساییدگی حارصه قدام شانه چپ با ارش نیم درصد(0/5) دیه کامل انسان3_ دو فقره خراشیدگی سمت چپ خلف تنه با ارش مجموع یک درصد دیه کامل انسان4_ خراشیدگی حارصه پل بینی5_کبودی زیر چشم چپ ضایعات در اثر اصابت جسم سخت

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام حارصه بمعنای خراشیدگی پوست است و در جاهای مختلف بدن دیه آن متفاوت است حارصه در سرو صورت یک درصد و بروی بدن نیم درصد ودر انگشتان کمتر است بنابراین میتوانید از اجرای احکام سوال نمایید یا از طریق مشاوره تلفنی مدارک خود را ارسال نمایید تا بنده پاسخ دقیق بدهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و در اجرای احکام محاسبه می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر حارصه یک درصد دیه کامل میباشد و هر یک درصد 6 میلیون تومان خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و در اجرای احکام محاسبه می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پس از تعیین درصدها توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه توسط اجرای احکام است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقدار دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و اجرای احکام آن را محاسبه میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.