مشاوره حقوقی رایگان - گوشی معیوب

با سلام گوشی خریدم از سایت درج آگهی . فروشنده در آگهی ... اعلام کردند در حد و 24 ساعت مهلت تست. بعد از خرید حضوری متوجه شدم که بدنه گوشی انحنا داره و این اتفاقی که در بلند مدت میوفته سریعا با ایشان تماس گرفتم ولی زیر بار نمیروند که پس بگیرند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام به جهت معیوب بودن دادخواست فسخ معامله را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با اظهارنامه اعلام فسخ و سپس دادخواست فسخ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فسخ و استرداد ثمن قابل طرح می باشد بدوا از طریق اظهارنامه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید اظهارنامه دهید بابت فسخ معامله و دادخواست تنفیذ فسخ بابت خیار عیب و کالای معیوب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید درخواست فسخ معامله را داشته باشید یا دوستان حل کنید و یا از وکیل کمک بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام اگر با مذاکره موضوع حل نشد ناچار به تقدیم دادخواست فسخ قرارداد به جهت خیار عیب هستید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت معیوب بودن دادخواست فسخ معامله را بدهید