مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت همسایه از طریق باز کردن پنجره به حیاط اینجانب

باسلام منزل من ویلایی جنوبی میباشد که در ضلع در جنوبی حیاطم مشرف به حیاط خلوت همسایه میباشد که او سقفی برای حیاط خلوت خودش ساخته و بطرف حیاط من دوتا پنجره باز در ارتفاع گذاشته دید ندارد اما همیشه صدای در نزاع خانوادگی و بوی استعمال مواد مخدرشان مارا ازار میدهدبه توصیه خود و دیگر همسایگانی پاسخ نمیدهد راهکار چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس درخواست خود را ثبت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا تامین دلیل دهید سپس شکایت مزاحمت ملکی را مطرح نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری و سپس دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس درخواست خود را ثبت نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید سپس به جرم مزاحمت از وی شکایت کنید وبه موجب قاعده هرکس میتواند در ملک خود هر گونه تصرفی کند به شرط آنکه مزاحم دیگران نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق ‌‌ شهرداری پیگیری نمایید