مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیج اینستا دیلیت شده

سلام و وقت بخیر
شخصی جیمیل بدون شماره زده و با اون جیمیل وارد اینستا شده و ایجاد مزاحمت کرده بعد از پیامش بلافاصله دیلیت اکانت کرده و حساب جیمیل رو هم حذف کرده
آیا از طریق پلیس فتا قابل پیگیری هست؟!
متوجه میشن چه کسی بوده؟!

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام به دلیل عدم وجود سرورها در ایران پیگیری دشوار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سختی امکان پیگیری هست چون سرورهای آنها در ایران فعال نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان پیگیری وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با توجه به اینکه سرور ها داخل کشور جمهوری اسلامی ایران می باشد اصولاً خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.