مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند در مورد استرداد جهیزیه

سلام من به عنوان زوجه تقاضای استرداد جهیزیه دادم اما سیاهه نداشتم فقط تمام فاکتورها به همراه 2شاهد به دادگاه ارائه دادم قاضی برای زوج اتیان سوگند گذاشت و زوج بدون هیچ مدرکی به دروغ سوگند خورد اما قاضی رای رو به زوج داد من میخواهم تجدید نظر بزنم، احتمال داره این دفعه قاضی به نفع من رای بده ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر فاکتور داشته باشید اصولاً باید رای به نفع شما صادر شود اما خوب پرونده شما باید بررسی شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
رای دادگاه اشتباه می باشد چرا که توسل به سوگند درجایی است که طرفین هیچگونه دلیلی به دادگاه ارایه واستنادنکرده باشند وقتی شما به شهادت شهود متوسل شدید و به فاکتورها وتصرف بر فاکتورها استنادکردید دیگر نوبت به سوگند نمی رسد

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

در جایی که ادله اثباتی ازجمله شهادت شهود و فاکتور وجود دارد نوبت به اتیان سوگند ننیرسد و بنظر رای شورای حل اختلاف نادرست می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، ولی به نظر اگر دفاعیات شما مستند باشد امکان نقض حکم وجود به جهت اینکه دادگاه بدون توجه به شهادت شهود اظهارنظر کرده است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

درجای که ادله و مدارک دارید نبوت به سوگند نمی رسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما نباید تقاضای سوگند خوانده را میکردید در هرصورت اعتراض و به شهود استناد کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام وقتی شما دلایل کافی نداشته باشید قاضی چاره ای جز قسم دادن طرف مقابل نداره و این نوع رسیدگی کاملا قانونیه و به نظر میرسد چنانچه در مرجله بعد دلیل جدید و روشنی ارائه نکنید حکم تایید میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است مستند و مستدل بدان معترض شوید و دفاع نمایید