مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

بنده با شخصی که میشناختم. به بهونه این که زمین به من بفروشه مبلغ 70 میلیون پول بهش دادم که به حساب کارت خوان خودش کارت کشیدم. فرداش قرار شد قولنامه بنویسیم که دیگه از فرداش پیچوند نه قولنامه ای بهم داد نه زمین هر چی ام میگم پولمو پس نمیده احضارنامه ام فرستادم که بیا یا پول یا زمین یا قولنامه زمین بهم بده هیچ جوابی نداد. میشه بگید چه شکایتی میتونم ازش بکنم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه وجه دهید، با یک وکیل مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دلایل قوی برای فروش دارید، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریز وجه مطرح نمایید