مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام بنده فرودین امسال تصادف کرم، من با موتور بودم و در مسیر رفت و ماشینی دیگه داشت از سمت بریدگی وارد کوچه مقابلش بشه و منو ویدم زد بهم خلاصه من تو اون لحظه چون جراحت خاصی نداشتم و میخواستم مصالحه کنم فقط مدارک رو گرفتم و صحنه رو بهم زدم در نهایت بنده به بیمارستان رفتم و رای به شکستگی مچ دست من دادن و جراحی خلاصه شکایت کردم و کارشناس دادسرا کروکی کشید و رای به مقصر بودن صد درصد راننده ماشین داد حالا کارشناس بیمه با هر کدوم ما جدا صحبت کرد و در مورد ماده 50 قانون بیمه گفت که اگه در مراجعه به بیمارستان نگفتی تصادف کرد از موتور افتادم رای بر علیه تو میشه و بیمه خسارت نمیده، وقتی من رفتم بیمارستان گفتم از موتور افتادم و دستم شکسته اصلا به این موضوع توجه نکردم حالا میخوام بدونم این قضیه میتونه مشکل ساز بشه و بیمه غرامت پرداخت نکنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما تصادف کرده باشید و طبق اظهارات شما طرف مقابل شما مقصر شده باشد موظف است از بیمه خود یا شخصاً دیه و خسارات شمارا بپردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بیمه باید طبق رأی دادگاه دیه را پرداخت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد و مقصر باید خسارات و دیه را بپردازد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام براساس رای دادگاه مقصر باید از بیمه خود و یا شخصا دیه را پرداخت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقصرباید طبق رأی دادگاه دیه را پرداخت نماید