مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قاضی

قاضی در همان جلسه اول بدون اینکه ازمن سوالی بپرسد یا من در جریان باشم یا حتی طرف مقابلم دردادگاه حضور داشته باشد برایم رای قطعی صادر کرده اونم به اندازه 3 نیم درصد که من حتی روح هم از این ماجرا خبر دار نیست. بعد از جلسه اول به من هیچ وقت اجازه ندادن که پیش قاضی برم.حتی دلیل رای صادر شده رو بپرسم.الانم حکم جلبم میخواد صادربشه.الان اعتراضمو کجا باید ببرم.من تا حالا پام تو دادسرا باز نشده واز این قانونهاش اطلاع ندارم کجا میتونم از حقم دفاع کنم. خیلی ممنون میشم اگر راهنمایم کنید.انقدر خوب و سریع انجام میشه که فکر کنم طرف مقابلم شغلش باشه.چون حتی امار تمام زندگی منم داشته. واقعا برای خودش وکیله

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال و توضیحات را دقیق و بدون ابهام مطرح نمایید تا امکان پاسخگویی باشد
در مهلت قانونی اعتراض دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده ای وجود دار. که رای بر علیه شما داده شده و قطعیت نیافته میتوانید به ان اعتراض بزنید . حکم جلب معمولا در مرحله اجرای احکام میباشد. بستگی به موضوع اتهام دارد