مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام بازنشسته ام ضامن شدم حساب یارانه ام مسدوده ؟ باسپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط یارانه ایی که به شما تعلق می گیرد قابل توقیف است یارانه سایر اعضای خانواده نباید توقیف شود لذا می توانید در شعبه مربوطه اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بانک‌ها با توسل به این امور را ضامن را مجبور به پرداخت اقساط می نمایند از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یارانه شخص شما میتواند مسدود شود ولی یارانه سایر افراد تحت تکفل شما نباید توقیف شود میتوانید از شعبه پیگیری کنید