مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام و احترام اینجانب یک ملک ویلایی دارم که در اختیار شخصی قرار داشته و شخص مورد نظر به عللی از کشور گریخته و خانه توسط اطلاعات پلمپ شده است و اعلام شده فقط با دستور قضایی رفع پلمپ می شود و در این زمان باتوجه به نیاز به سپری شدن زمان قرارداد و تهیه ۱۲۰ میلیون رهن ، چند ماهی زمان برده و در این زمان بنگاه دار مربوطه به شورای حل اختلاف شکایت برده که از ۱۲۰ میلیون نزد من ۱۵ میلیون توسط ایشان داده شده و از مستاجر رسید دارد و درخواست این مبلغ را از دادگاه نموده است و قاضی مربوطه نیز حکم تامین خواسته بصورت مساوی برای من و مستاجر بصورت هر نفر ۷.۵ میلیون تومان نموده که من بعلت نیاز به حسابهای مالی مجبورا پرداخت نموده تا در قرار بعدی دادگاه از خود دفاع نمایم . درحال حاضر این سوال رو دارم آیا امکان دارد با این حکم قاضی (7/5 تامین خواسته که به حساب دادگاه واریز نموده ام) توسط روشی دادخواستی جهت تخلیه ملک بدهم که این مبلغ از 120 رهن کسر و بقیه به حساب دادگستری واریز نمایم ؟ یا بایستی ۱۲۰ میلیون را به حساب دادگاه واریز نمایم و حکم تخلیه گرفته وبعد قاضی شورای حل اختلاف نسبت به مسترد نمودن ۷.۵ میلیون واریزی اقدام می نماید؟ یا بایستی فعلا تا مشخص نمودن وضعیت حکم دادگاه حل اختلاف نسبت به گرفتن حکم تخلیه صبر کنم و بعد از دادن حکم بهتر است حکم تخلیه بگیرم لطفا راه های ممکن را اعلام و مرا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

از آنجایی که خانه توسط اطلاعات پلمپ شده است، ممکن است برای حفظ دلایلی موقتاً با تقاضای شما موافقت نشود. در هرحال شما درخواست خود را مطرح کنید. به نظر می رسد بهتر است شما تمام مبلغ ودیعه را به دایره اجرا تسلیم کنید و می توانید همزمان با درخواست تخلیه و البته بهتر است قبل از درخواست تخلیه در دادخواستی جداگانه با شرح ماجرا درخواست توقیف قسمتی از مبلغ ودیعه (مبلغ 7.5 میلیون تومان) و صدور قرار تامین خواسته را بدهید و بعد در ادامه گواهی تقدیم دادخواست یا توقیف مبلغ ودیعه را همزمان با دادخواست تخلیه تقدیم کنید.