مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام.قصد دارم یه وکالت طلاق کامل از همسرم بگیرم.این متنی که اینجا میزارم،متن آماده ی یک دفترخانه هست.سوالم اینه که این وکالتنامه کامله و هیچ مشکلی نداره و امضاش کنم ضرری برای من دارد یا نه؟(خانم هستم)
این وکالتنامه، بلاعزل است. وکیل حق توکیل به غیر دارد. این وکالت مدت دار نیست. ------------------------------------------------متن سند:
مورد وکالت: مراجعه به هريك از مراجع قضايي اعم از دادگستري ، دادسراي عمومي و انقلاب ، دادگاه هاي خانواده ، شوراهاي حل اختلاف و ساير مراجع قضايي و انتظامي ، دفاتر رسمي ثبت ازدواج و ثبت واقعه طلاق ، دفاتر اسناد رسمي و ساير ادارات و نهادها و مراجع ذيصلاح ديگر در خصوص ارائه هر گونه مدارك و مستندات اعم از اصل و رونوشت و انجام هرگونه اقدامات لازم در خصوص مطلقه نمودن خود از زوجيت موكل موضوع سند ازدواج شماره.......مورخ.....تنظيم....و همچنين در صورت لزوم معرفي داور و انجام ساير تشريفات تا حصول نتيجه و صدور راي و اخذ گواهي عدم سازش به هر دليل و مطلقه نمودن خود از زوجيت موكل به هر قسم طلاق اعم از طلاق بائن،طلاق رجعي و يا طلاق خلع و يا طلاق مبارات خصوصا طلاق توافقي و با هر شرط و قرار،وکالت در قبول بذل عین مهریه یا کمتر و یا بیشتر از آن یا معادل آن به هر مقدار که وکیل صلاح بداند و هر شرط ضمن العقد و تعیین تکلیف در خصوص جهیزیه،نفقه و اجرت المثل، و ارائه دادخواست و شرکت در جلسات مشاوره و عنداللزوم عقد قرارداد با وكلاي دادگستري و يا عزل وكلاي انتخابي جهت انجام موضوع وكالت با حق داشتن كليه اختيارات مندرج در ماده 35 قانون آيين دادرسي مدني ومراجعه به دفاتر رسمي طلاق جهت ثبت طلاق و اجراي صيغه آن و امضاي ذيل كليه اوراق و اسناد و دفاتر و احتمالا اصلاحيه آن و تاديه هزينه ها و اخذ يا تسليم اوراق و مدارك و دادن وكالت جهت اجراي صيغه طلاق و انجام هر امري كه در خصوص مورد وكالت نزد هريك از مراجع ذيصلاح لازم و ضروري باشد و وكيل صلاح و مقتضي بداند ضمنا موكل حق اعتراض و تجديدنظر خواهي و فرجام خواهي و استرداد دعوي را از خود سلب و ساقط نمودند .

حدود اختيارات : اين وكالت در ضمن عقد خارج لازم بلاعزل واقع شد. وكيل حق توكيل به غيرولو كرارا و مع الواسطه حتي انعقاد قرارداد با وكلاي رسمي دادگستري را، باحق عزل آنها را دارد .ضمنا موكل حق ضم و تعيين وكيل و ضم امين و همچنين عزل وكلاي رسمي دادگستري انتخابي را از خود سلب و ساقط نمود.

پاسخ ها :

وکالت بلاعزل در طلاق وکالت در طلاق طلاق وکالت بلاعزل